Verblijf Honden

We beschikken over een ruim buitenterrein. De honden gaan drie maal daags, gedurende 30-40 minuten per keer op een grote speelweide, dit onder toezicht van onszelf of onze verzorgers. Elke hond beschikt over zijn eigen kennel, de afmetingen van een binnen verblijf ligt rond de 4-5 en 6 vierkante meter. Heeft u meerdere honden dan mogen ze uiteraard samen in een verblijf. Wij hebben kennel met en zonder uitloop naar buiten. Wij adviseren om iets herkenbaars aan uw huisdier mee te geven, bijvoorbeeld zijn mand of kleed (geen nieuw in verband met stuk maken), zodat uw huisdier zich iets beter op zijn/haar gemak voelt.

Verblijf Katten

Een kat is van nature een solitair (alleen levend) dier en wordt als zodanig bij ons opgevangen. Voor uw kat(ten) hebben we een ruim binnenverblijf. Het binnenverblijf is zo gecreëerd dat uw kat een privé ruimte kan benutten. En daarbuiten heerlijk kan spelen met touw, balletjes, krabpalen, dozen enz.

U mag zelf iets meenemen voor uw kat b.v. een mandje of dekentje. Een kattenbak staat standaard in het verblijf, evenals voer en water.