Wij vinden het erg belangrijk om het uw huisdier naar hun zin te maken. Omdat hij/zij in een vreemde omgeving is, heeft hij/zij wat meer behoefte aan persoonlijke aandacht. De ervaring leert ons, dat het dier zich sneller en beter thuis voelt als het regelmatig en gecontroleerde aandacht krijgt. Tijdens het voeren, de vachtverzorging en het uitlaten, maar ook tussendoor, wordt daar door ons veel tijd aan besteed. Daarnaast geeft onder andere een zacht muziekje al veel rust voor uw huisdier. Toch kunnen we ons voorstellen dat u zich misschien wat onzeker voelt over het achterlaten van uw huisdier. U kunt ons altijd bellen. Wij vertellen u eerlijk hoe het gaat met uw huisdier. We gaan ervan uit dat u belt om te weten hoe het gaat, niet alleen maar om te worden gerustgesteld. We kunnen u uitgaande van onze (inmiddels meer dan) 25 jaar ervaring geruststellen: wij hebben maar zelden problemen gehad. Vrijwel zonder uitzondering passen de huisdieren zich snel aan zodra ze gewend zijn. Dit beperkt zich meestal tot 1 à 2 dagen.
Het pension staat onder veterinair toezicht. Dit betekent dat de dierenarts regelmatig langs komt om bij twijfel over de gezondheid van uw huisdier direct maatregelen te nemen (indien mogelijk gebeurt dit in overleg met uw eigen dierenarts). Dat is zowel voor u als voor ons een geruststellende gedachte. Mocht er iets gebeuren tijdens zijn/haar verblijf dan wordt dit uiteraard doorgegeven aan de klant.

Hygiëne
Behalve juiste voeding is een goede hygiëne uitermate belangrijk voor de gezondheid en het welzijn van uw huisdier. Hier besteden wij dan ook veel aandacht aan door de verblijfsruimten continu schoon te houden.